» Целулаза
начало » Целулаза
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Измислиха нов метод за отслабване

Лекар от Санди Спрингс премахва целулита с лазер

(05/23/13) Бранди Ръсел от години се опитва да се отърве от целулита и непрекъснато прави физически упражнения, но разбира, че те не помагат.

„През лятото нося само бермуди. Не смея да се появя на плажа по бански”, казва жената.

Накрая Ръсел отива при д-р Джейт Кълкин в Санди Спрингс. Той решава, че Бранди е перфектният пациент за новия метов, наречен Целулаза.

„Тези жени не желаят да се отърват от определено количество мазнини. Те просто искат да моделират пухкавите места по тялото си”, обяснява лекарят.

Как действа новият метод? Д-р Кълкин използва местна упойка и поставя лазери под кожата. Те стопяват мазнините, които причиняват неравностите, които наричаме целулит. Кожата се опъва и изглажда неравностите, а накрая медикът я загрява, така че да се образува нова форма на колагена.

„Нека не гоорим за постоянни резултати, нека кажем, че редукцията на целулита е дългосрочна”, казва д-р Кълкин. Той показва снимки „преди” и „сега” на негови пациенти, от които се виждат добрите резултати.

Всеки месец става все по-добре чрез заглаждането на колагена. От миналия април досега ние имаме невероятен ефект”, казва лекарят.

Процедурата струва близо $4,000 за засегнатите зони на двата крака. Тъй като методът Целулаза е козметичен, той не се покрива от медицинската застраховка.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news