» 1 юни
начало » 1 юни
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Спортен празник в българското училище

Организират и пикник в парка Pinckneyville Park


(05/30/13) Родителският съвет към Българското училище в Атланта организира спортен празник и конкурс за рисунка по случай Международния ден на детето 1 юни. Инициативата има за цел да подкрепи фондацията „I can too”.


Празникът ще се проведе на 1 юни (събота) от 12,00 часа с пикник в Pinckneyville Park на адрес: 4758 S Old Peachtree Rd Norcross, GA 30071.

Кулминацията на 1 юни ще бъдат игри-състезания между родители и деца под мотото „Игри без играчки“. Родителите са решили да запознаят децата с игрите от тяхното детство и да им покажат колко забавни са те.

Всички, които желаят да се включат в спортното събитие, да носят въжета, ластик, тебешири, топки, федербал, обръчи и да се приготвят за надбявгване в чували, за рисунки по лицата, сапунени мехури и каквото още въображението им роди за радост на децата.


I Can Too подпомага деца със специални нужди в България. Целта за включването на родителите от Атланта в инициативата е да възпитат своите деца на съпричастност и социална ангажираност.
Със своите рисунки възпитаниците ни ще имат възможност да подкрепят мисията на фондацията, да дарят радост и лъч надежда на свои връстници в нужда.

Освен да обучава, Българското училище в Атланта създава личности - още един мотив за участието в благотворителната кауза, обясниха от ръководството.


Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news