» дъждове атланта
начало » дъждове атланта
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Проливен дъжд и бури през уикенда в Атланта

Властите затварят улици и призовават за повишено внимание

Лошото време може да отмени концертите в Centennial Olympic Park

(05/17/13)
В Атланта този уикенд има предостатъчно забавления на открито като се почне от игрите в Брейвс, концертите в Centennial Olympic Park и голям уличен фестивал по Peachtree, но природата има други планове.


Очакват се проливни дъждове през почивните дни, предупреди метеорологът Карън Минтън. Тя очаква и гръмотевични бури. Националната метеорологична служба предупреждава, че някои от бурите ще са много силни в най-топлата част на следобеда. Дъждове ще има и над западен Cobb County.

Заради лошото време всички събития, планирани в Атланта, могат да бъдат отменени – игрите Брейвс-Доджърс, партито в парк Centennial Olympic Park, което започва в 15,00 часа в събота и продължава до късно вечерта. Emory University е домакин на летните олимпийски игри, които започват с церемония по откриването в петък вечер и продължават до неделя. Дъждовете могат да провалят и провеждането на гръцкия фестивал Marietta, който върви от петък до неделя в гръцката църква „Свето Преображение” на Trickum Road, фестивалът на изкуствата в събота и неделя в Brown Park и осмия Мейбълтън фестивал в събота в Mable House.

Властите предупреждават за повишено внимание, тъй като заради наситената със събития програма на Атланта много централни улици и булеварди ще бъдат затворени.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news