» простреляна жена
начало » простреляна жена
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Жена простреляна, докато реди пъзел

Ани Рут Уимс е с куршум в бузата, близките й обвиняват бивше гадже на родственица

(05/16/13) Жена на 63 г. от Атланта бе простреляна в лицето, докато седяла в дома си, чела книга и нареждала пъзел. До момента няма арестувани за стрелбата, но членовете на семейството са сигурни, че знаят кой е отговорен за инцидента.


Ани Рут Уимс е настанена в болницата Grady Memorial Hospital с куршум, заседнал в лявата й буза. Състоянието й е стабилно, но лекарите още не са решили дали ще я оперират, за да извадят куршума.

Жената живее в южната част на Атланта, на Клифтън роуд. В нощта на нападението, тя стояла в креслото в спалнята си, когато била поразена от изстрел.

Няма свидетели на стрелбата, казват от полицията. Но роднините на Уимс подозират за нападението бившия приятел на нейна родственица. Апартаментът на роднината е обискиран, но когато полицаите отишли на място, открили, че той е обърнат с главата надолу, а прозорецът е бил строшен.

Изобщо не е ясно кой може да е прострелял Ани Рут Уимс – невинна жертва, която се събужда рано сутрин и подрежда нейните пъзели, коментират от полицията.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news