» ерик тот
начало » ерик тот
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Арестуваха учител за детско порно

Ерик Тот е бил хванат в Никарагуа близо до Хондурас

(04/23/13) Един от 10-те най-издирвани в САЩ престъпници – авторът на детска порнография Ерик Джъстин Тот, е бил задържан в Никарагуа, съобщи ФБР.

Той е бил хванат от никарагуански полицаи близо до границата с Хондурас.

31-годишният Тот е бивш начален учител от Вашингтон. Той бе арестуван от американските власти през 2008 г., след като негов колега откри детска порнография в камера, използвана от Тот.

Скоро след ареста обаче Тот бе пуснат под гаранция и се укри безследно.

Той е живял от половин година с фалшива самоличност в Никарагуа. В момента се намира в гр. Естела, като в близко време ще бъде транспортиран в столицата Манагуа. Там съдът ще разгледа въпроса за евентуалната му екстрадиция в САЩ.

След убийството на лидера на Ал Кайда Осама бин Ладен, Тот го замени в списъка на най-издирваните престъпници в САЩ. ФБР обяви награда от 100 хил. долара за информация, която би помогнала за откриването и ареста му. "Ако Тот не е убил никого, това не означава, че е по-малко опасен", заяви тогава специалната агентка от ФБР Жаклин Макгуайър.

В списъка няма нито един терорист, в него не е включен дори Айман аз Зуахири, идеологът на международната терористична мрежа Ал Кайда, за когото се твърди, че я е оглавил след ликвидирането на Бин Ладен. В списъка фигурират убийци, лидери на банди и мошеници. На шесто място например е поставен украинският финансов аферист Семьон Могильович, издирван за кражба на многомилионни вложения на измамени клиенти.

Ерик Тот е 495-ят престъпник, попаднал в списъка на ФБР за 10-те най-издирвани престъпници. Списъкът се прави от началото на 50-те години. Досега са хванати 465 престъпници.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news