» убиец
начало » убиец
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Смъртно наказание за убиец на деца

Джереми Мууди изнасилил и момиченце на 13 г.Убитите момичета.
                           Сн.
WXIA-TV/WATL-TV

(04/24/13) Мъжът, обвинен в бруталното убийство на двама тийнеджъри в Колидж парк, Атланта, през пролетната ваканция на 2007 г., бе осъден на смърт. Това решение взеха съдебните заседатели в съда на Фултън каунти в сряда. Миналия месец
Джереми Mууди се призна за виновин по всички повдигнати му обвинения. Едно от тях е и за изнасилването на 13-годишно момиче.

35-годишният Мууди се призна за виновен в общо шест престъпления като нападение, отвличане с нараняване, изнасилване и убийствата на 13-годишната Крисондра Сиера Кимбъл и Деларлонва „Дел” Матокс Джуниър (15). Те били намушкани няколко пъти с отвертка в главата и шията.

Пред съдебните заседатели прокурорът по делото разказа как Матокс и Кимбъл изчезнали на 5 април 2007 г., как майката на Кимбъл се натъкнала на голите тела на убитите деца, в гората зад началното училище Bethune и как полицията е влязла в следите на Мууди.

„Сиера е била наръгана до смърт най-малко 17 пъти в областта на главата и шията, заяви помощник-окръжният прокурор Пит Джонсън. ”Дел е била пронизана около 30 пъти в шията и главата. Четири от ударите са били толкова дълбоки, че са проникнали в черепа и са попаднали в мозъка”.

Следователите представиха и доказателства, че преди да бъдат убити двете момичета са били изнасилени.

Бившата приятелка на Мууди – Тамика Райт, се обадила в полицията и разказала как пред нея той е признал за убийствата на двете тийнеджърки.

„Убих двама души сред дърветата, близо до майчината ми къща. Свалих дрехите им, срещу мен няма доказателства”, казал Мууди.

Миналия месец пред съда  той настоя да се представлява сам и да пледира виновен, но психичноболен. Съдът обаче отказа и му назначи служебни адвокати.

Мууди получи максимално тежко наказание по закон и  ще бъде умъртвен чрез смъртоносна инжекция.


Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news