» бебе Брунсуик
начало » бебе Брунсуик
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Елкинс стрелял и по втора жертва

Майката и сестрата на 17-годишния тийнейджър са скрили оръжието


(03/27/13) Тийнейджърът Демаркус Елкинс, който е обвинен в убийството на 13-месечното бебе Антонио Сантяго в Брунсуик миналата седмица, е прострелял и мъж при опит да го ограби.

Въоръженият грабеж е станал на 11 март, а жертвата Уилфредо Каликс- Флорес е била ранен в ръката, съобщиха в сряда от прокуратурата.

Това нападение е присъединено към обвинителния акт за кървавата трагедия на крайбрежната улица в Брунсуик.

Демаркус Елкинс и 15-годишният му съучастник Доминик Ланг бяха заловени миналия четвъртък, след оплакване от Шери Уест, че са застреляли бебето й право между очите, тъй като отказала да им даде пари.

Шери Уест се разхождала с 13-месечния си син Антонио Сантяго на няколко преки от жилището си в Брунсуик.

Внезапно на пътя й се изпречил висок, слаб тийнейджър, придружен от по-малко момче, и й поискал пари. Усет отвърнала, че няма, тогава Демаркус Елкинс казал: „Когато имате дете, харчите всичките си пари за него. Бебетата са скъпи”.

Майката отново казала, че няма пари и Демаркус я заплашил: „Искаш ли да убия бебето ти!?”

Жената го замолила да не убива детето, но той го грабнал и го прострелял в лицето. После го хвърлил в количката. Един от четирите изстреляни куршума попаднал в крака на майката.

Полицията съобщи за ареста в петък следобед, след като престъпната двойка е била заловена.

Бебето на Шери на 5 февруари тази година навършило 1 годинка. „Вече имаше осем зъбчета”, разказва жената пред АР. „Винаги ще се чудя коя ли щеше да бъде първата му дума”.


Елкинс е застрелял момченцето в лицето с револвер 22 калибър, докато се опитвал да обере майката Шери Уест, става ясно от обвинителния акт.

„Мразя те и няма да ти простя. Ти уби един невинен човешки живот. Надявам се да умреш”.

Това каза Уест в понеделник в съдебната зала. Пред съда Демаркус Елкинс и Доминик Ланг запазиха пълно мълчание и не дадоха никакви обяснения за нападението.

Адвокатът на Демаркус заяви, че клиентът му е напълно невинен.

Когато влезе в съдебната зала, Елкинс се обърна към майка си Карима и й кимна. Тя му отвърна: „Обичам те, Маркус”. Младежът ще бъде третиран като възрастен по време на съдебния процес. Срещу него са повдигнати 11 обвинения, а срещу Ланг- 7.

Майката на по-малкото момче - Бренда Мозес, го защити: „Той е просто една жертва, не е направил нищо лошо”, заяви тя.

В сряда стана ясно, че обвинения ще бъдат предявени и срещу Карима Елкинс и сестрата на Демаркус - Сабрина. Двете жени скрили револвера в малко езерце. За лъжесвидетелство е разследвана и леля му Катрина Елкинс, която излъгала властите, че  в деня на убийството на бебето Демаркус е бил на закуска в дома й.

Това не е първата загуба на Шери Уест. Нейният 18-годишен син Шон Гласи е бил убит с нож в Ню Джърси през 2008 г. при момчешко сбиване. Убиецът не е бил осъден, тъй като, според прокуратурата, е действал при самозащита.

Веднага след стрелбата в четвъртък, полицията е претърсила дома на Шери Уест и е взела натривки от ръцете й, както и от бащата на детето. И двата теста били отрицателни.

За Демаркус и съучастника му няма да се иска смъртно наказание, тъй като законите на щата Джорджия го забраняват при престъпници, ненавършили 18 години, съобщи в сряда прокурор Джаки Джонсън.


Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news