» бебе убито
начало » бебе убито
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Учениците отричат за убитото бебе

Властите смятат, че Елкинс е застрелял детето в лицето, докато се опитвал с приятеля си да ограби майката

(03/22/13) Двамата тийнейджъри, които застреляха бебе в лицето, докато се опитвали да ограбят майката, са се обявили за напълно невинни.

Техните адвокати са пледирали за сваляне на обвиненията в писмени становища до съда в Атланта в четвъртък.

17-годишният Демаркус Елкинс и неговият 14-годишен приятел  Доминик Ланг са обвинени от властите за убийството на детето и грабежа.

Кървавата драма се разигра в тих исторически квартал в Брунсуик, Джорджия.


Шери Уест се разхождала с 13-месечния си син Антонио Сантяго в квартала. Бутала количката с детето покрай пощата, на няколко преки от жилището си.

Внезапно на пътя й се изпречил висок, слаб тийнейджър, придружен от по-малко момче, и й поискал пари. Усет отвърнала, че няма, тогава Демаркус Елкинс казал: „Когато имате дете, харчите всичките си пари за него. Бебетата са скъпи”. Майката отново казала, че няма пари и Демаркус я заплашил: „Искаш ли да убия бебето ти!?” Жената го замолила да не убива детето, но той го грабнал и го прострелял в лицето. После го хвърлил в количката. Един от четирите изстреляни куршума попаднал в крака на майката.

Бебето на Шери на 5 февруари тази година навършило 1 годинка. „Вече имаше осем зъбчета”, разказва Шери пред АР. „Винаги ще се чудя коя ли щеше да бъде първата му дума”.

Това не е първата загуба на Шери Уест. Нейният 18-годишен син Шон Гласи е бил убит с нож в Ню Джърси през 2008 г. при момчешко сбиване. Убиецът не е бил осъден, тъй като, според прокуратурата, е действал при самозащита.


Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news