» майкъл джордан
начало » майкъл джордан
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Край на делото срещу Майкъл Джордан

Само преди седмица жената от Атланта настоя за ДНК тест


(03/18/13) Жителката на Атланта Пати Смит (48) в понеделник оттегли иска си срещу бившия баскетболист Майкъл Джордан. Жената претендираше пред съда, че той е баща на 16-годишния й син Грант Пиърс Джей Джордан Рейнолдс, тъй като преди повечеот 15 г. правила секс със звездата.

Смит заведе делото през февруари. Първоначално тя бе готова да се бори до последно за правотата си. На предишното съдебно заседание поиска да се назначи ДНК експертиза, тъй като „един прост тест със слюнка за 300 долара ще докаже или ще разсее твърденията на клиентката ми”, посочи адвокатът на Пати Смит – Ранди Кеслер.

Самият бивш баскетболист, който наскоро навърши 50 години, поиска пред съда в Атланта започнатото срещу него дело за бащинство да бъде прекратено. Обвиненията са „безсрамен, лош опит за злоупотреба със съдебната система”, коментира баскетболната легенда. Според Майкъл Джордан, бащинството на тийнейджъра е уточнено окончателно в бракоразводните документи между Памела Смит и бившия ѝ съпруг.


По времето, в което Памела казва, че е спала с Джордан, той бе женен за Хуанита Ваной. През април звездата планира нова сватба с Ивет Прието.

Пати Смит настояваше за издръжка на детето, баскетболистът да плаща всичките му медицински разходи, да му даде официално фамилията си, както и съдия да издаде на тийнейджъра нов акт за раждане.

През декември миналата година Грант лично пусна в You Tube видеоклип, в който съобщава на цял свят, че е син на Джордан.

Внезапно в понеделник жената промени намеренията си и оттегли иска си, като посочи, че това е окончателното й решение.

„Г-жа Смит се вслушала в нашите съвети и е преценила, че оттеглянето на иска в този момент е от най-голям интерес на сина й”, заяви адвокат Кеслер. Не е ясно дали има причина Пати Смит така неочаквано да се откаже от делото за бащинство.


Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news