» джордан
начало » джордан
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Майкъл Джордан притиснат с тест за бащинство

Изследване на слюнката за 300 долара ще докаже баща ли е на 16-годишния Грант

(03/12/13) Бившият баскетболист Майкъл Джордан да си направи незабавен генетичен тест за бащинство, настояха във вторник в съда във Фултън каунти, Атланта, адвокатите на 48-годишната Пати Смит.

През февруари тя заведе дело срещу Джордан, в което твърди, че е баща на 16-годишния й син Грант Пиърс Джей Джордан Рейнолдс. Жената твърди, че е правила секс със звездата преди повече от 15 години и е готова да докаже, че той е родител на сина ѝ.


Един прост тест със слюнка за 300 долара ще докаже или ще разсее твърденията на клиентката ми, смята адвокатът на Пати Смит – Ранди Кеслер.

Самият бивш баскетболист, който наскоро навърши 50 години, поиска пред съда в Атланта започнатото срещу него дело за бащинство да бъде прекратено. Обвиненията са „безсрамен, лош опит за злоупотреба със съдебната система”, коментира баскетболната легенда.

По времето, в което Памела казва, че е спала с Джордан, той бе женен за Хуанита Ваной. През април звездата планира нова сватба с Ивет Прието.

Пати Смит настоява за издръжка на детето, баскетболистът да плаща всичките му медицински разходи, да му даде официално фамилията си, както и съдия да издаде на тийнейджъра нов акт за раждане.
Преди всичко обаче тя смята, че синът й има право да знае кой е баща му.

През декември миналата година Грант лично пусна в You Tube видеоклип, в който съобщава на цял свят, че е син на Джордан.

Адвокатът на Смит е категоричен, че тя не води делото по меркантилни подбуди. „Ако е искала пари, щеше да внесе иска още преди 10 г. Спечели ли сега, издръжка на детето ще се дължи само за 2 години, докато завърши гимназия”, обясни адвокат Кеслер.

Според Майкъл Джордан, бащинството на тийнейджъра е уточнено окончателно в бракоразводните документи между Памела Смит и бившия ѝ съпруг.

Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news