» ИНТЕРЕСНО
начало » ИНТЕРЕСНО
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Ледената Асдис Ран заби Ангел от Атланта
(03/22/12) Ледената красавица Асдис Ран, която в България се прочу покрай бившия си съпруг – футболиста в ЦСКА Гардар Гунлаугсон, сега си хвана нова бройка – отново футболист, но този път по-млад и с американско минало. Това е 25-годишният красавец Ангел Калинов, който доскоро живееше в Атланта. Папараци уловиха новата двойка в София. Русата парясница, както я наричат таблоидите в България, хвана младия Калинов само месец след като оповести публично, че се развежда със съпруга си.

Ангел Калинов е участвал в ревюта на световните модни гиганти „Келвин Клайн“, Адам Зио, „Дизел“ и се е снимал в няколко видеоклипа. В момента той работи като мениджър в представителството във Варшава на една от най-големите американски фирми за транспорт и логистика.

Заварката между Асдис, която държи бутик за луксозно бельо, и манекена станала в магазина на исландката в центъра на София. Тези дни двамата бяха засечени от любопитни очи да излизат подръка от хотел „Шератон“, където най-вероятно са пренощували. Папарак на вестник „Уикенд“ успял да заснеме малко по-късно 32- годишната кака и 7 години по-малкия й кавалер в ресторанта срещу хотела, където двамата любовчии междувременно отишли да обядват.

Сексапилната исландка си поръчала единствено салата с кротони. Сигурно си е взела поука и сега пази диета, за да е в перфектна форма за новия си любовник. Припомняме, че преди време налятото й до пръсване дупе доведе до не един и два люти скандала с бившия й вече съпруг Гардар Гунлаугсон. Манекенът Ангел Калинов си поръча от същата салата и накрая кавалерски плати общата им сметка.

Присъствието на топмодела на масата й видимо повдигна самочувствието на Асдис, която през цялото време хвърляше скрити погледи към останалите маси в ресторанта, за да види как ще реагират посетителите. След обяда в ресторанта Калинов изпратил Асдис Ран до стоянката за таксита.
С прясното си завоевание палавата исландка потвърди мълвата, че си пада по по-млади от нея мъже. Бившият й съпруг Гардар също беше доста по-малък от нея.

Сексът между двамата в хотел „Шератон“ обаче надали ще прерасне в сериозна връзка, коментират познавачи от модния бранш. Причината била, че Калинов всъщност живее в полската столица Варшава. Така че Асдис Ран ще остане на сухо. Докога обаче – не е ясно!

Коментирай

Какъв Ангел,бе. От 30 г. съм в Атланта и за такъв не зная.
( Анонимен @ 2012-04-09 14:30:42 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news