» Имиграционни
начало » Имиграционни
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Антиимигрант в борда за депортиране в Джорджия
„Мултикултурализмът създава балканизация”, казва Фил Кент, който ще отговаря за прилагането на новия закон 87

(09/21/11) Губернаторът на щата Джорджия Нейтън Дийл назначи противоречива личност за борда, който ще налага новия антиимиграционен закон в щата. Фил Кент е бивш журналист, автор, говорител на American Immigration Control (AIC) и изпълнителен директор на American Immigration Control Foundation. AIC не просто не приема нелегалната имиграция, а имиграцията в САЩ като цяло.

Бордът, на който Фил Кент вече е член, беше създаден от новия закон 87, който е един от най-стриктните в страната. Комисията трябва да следи дали кметовете и другите чиновници в щата спазват драконовските изискванията на новия нормативен акт. Те могат да получат до 5000 долара глоба, ако бъдат уловени в нарушение.

В интервю за местния филиал на NBC Фил Кент обясни, че етническите квартали в САЩ не са част от американските ценности. „Мултикултурализмът за съжаление е новото увлечение на либералите в страната и има много крещящи мнението си поддръжници. Но той създава балканизация”, разсъждава Кент.

Според него променящата се социална карта на страната, където белите ще бъдат малцинство в близко бъдеще, създава предпоставка за конфликт. „Ние трябва да сме готови за този конфликт”, категоричен е Кент.

Той не е противник само на нелегалната имиграция. „Смятам, че сме стигнали момента, в който имаме твърде много чужди работници в страната и Америка страда от това.” Според Кент неговите възгледи са в унисон с тези на повечето жители в Джорджия.

Щатът е един от шестте, които приеха антиимиграционни закони в последните месеци. Но нито в Аризона, Юта, Индиана, Алабама и Южна Каролина има подобна комисия.

„На мен това ми напомня на комисията на Джо Макарти, който разследваше комунистите през 50-те години на миналия век”, коментира Чарлс Кук – един от водещите имиграционни адвокати в страната.
Преди месец съдът блокира два от най-противоречивите текстове на закона, които предвиждаха полицаите да проверяват статута на всеки задържан или спрян по подозрение за каквото и да било нарушение и криминализирането на превозването на нелегални имигранти.
Коментирай

Ako ги няма емигрантите в САЩ ,много фирми ще фалират и всичко ще е по-скъпо
( bob @ 2011-09-21 22:22:41 )
Tribva da ne se dopuska izdiganeto na chugdenthy namenadgerski postove tova predizvikva nedovolstvo sred mestnoto nacelenie
( anonimen @ 2011-09-24 22:31:27 )
If you're lokiong to buy these articles make it way easier.
( Caden @ 2011-10-22 22:33:26 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news