» Инцидент
начало » Инцидент
сподели във  Facebook  Svejo.net 
BG шампионът в Атланта не бил блъснат от кола
Изписват го от болницата, лекарите изумени от напредъка


На тази снимка специално за BG VOICE Цветомир показва, че отново ще бъде №1, когато се върне на тепиха
(09/16/11) 17-годишният Цветомир Петрушев излиза от болницата в петък, каза за BG VOICE баща му Стефан. Лекарите продължават да са изумени от бързото възстановяване, което момчето прави. „Когато го оперираха, му даваха 1-2 седмици в кома, но той излезе от нея още на третия ден. Вече говори и ходи”, щастлив е Стефан. Цвето дори е записал и 18-секундно видео, в което благодари на всички, които са го посетили и са се молили за възстановяването му. Все още Цвето не си спомня детайли около инцидента, който го изпрати в болницата, разказва баща му.


Първоначалната версия е, че той е блъснат от шофьор, който после избягал. Сега от полицията отхвърлят този вариант. „Нараняванията по него изглеждат като на човек, паднал или скочил от кола. Възможно е дори да е бил влачен от автомобил, казва кап. Едуин Ритър. Но ние отхвърлихме версията, че е бил блъснат от кола и шофьорът е избягал.” Според баща му в момента има десетина версии, по които работят следователите. „Това, което знаем, е, че Цветомир е бил под

влиянието на алкохол или някакъв вид наркотици

и това може да е изиграло роля в инцидента, но не мога да съобщя повече подробности”, уточни кап. Ритър.

На Леъйбър дей уикенд полицай намира полумъртвия Цветомир да лежи на „Уилямс роуд” в Норкрос, близо до дома на неговата приятелка Габриела. „Определено е бил блъснат от кола – има следи от гуми по цялото тяло”, разказва тя.

“Цветомир има фрактура на таза, счупени ребра и челюст, както и масивни наранявания на главата”, обясни треньорът му му Ройс Пукет. Лекарите отстраниха парче от черепа, за да намалят налягането на кръвта в мозъка му.

Цветомир е четирикратен шампион по борба на щата Джорджия и национален първенец по жиу-жицу.
Само силната физическа подготовка и мускулна маса са спасили живота на Цвето. Според неговия треньор българинът ще се върне много скоро на тепиха и ще завоюва нови титли. Баща му също е оптимист и очаква прибирането на сина си у дома този уикенд.
Коментирай

Та той не е шампион на България, а на Georgia USA.Той е българин.Успешно оздравяване.
( Анонимен @ 2011-09-20 20:50:22 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news