» Запалянковци
начало » Запалянковци
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Повече от 60 привърженици на „Локо Пд” учредиха фен клуб в Атланта

(04/28/11) При перфектна организация феновете на „Локомотив” в Атланта учредиха фен клуб зад океана. Повече от 60 привърженици и гости присъстваха на събитието, което надмина първоначалните очаквания, споделиха с гордост организаторите. Хора с щедри сърца се включиха в каузата, като закупиха тениски или направиха лично дарение в израз на подкрепа на каузата.

"В резултат от деня на учредяването е събрана и сумата от 600 долара, която ще бъде използвана за подпомагане на черно-бялата идея. На предстоящо събрание ще вземем решение как най-ефективно и рационално да направим това", допълни от името на учредителите на клуба в Атланта един от основоположниците, Тошко Железаров.

Събитието по учредяването се състоя точно на Великден, а атмосферата напомняше тази на стадион „Лаута” – знамена, черно-бели яйца красяха великденската трапеза, плакати, шалове, тениски и силни възгласи „Само „Локо“. Всичко това допринесе за доброто настроение на всички участници, прегърнали инициативата.

От фен клуба в Атланта изразиха дълбокото си съжаление от тежката загуба на един от своите съмишленици, Вартекс Рупенян, напуснал ги без време, като паметта му бе почетена и с едноминутно мълчание.
„Почивай в мир, Вартекс! Завинаги един от нас!“, гласеше скръбният надпис от приятелите в Атланта.

 

Коментирай

This article aceihved exactly what I wanted it to achieve.
( Dayana @ 2011-06-24 16:21:10 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news