» Лица
начало » Лица
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Къде изчезна Яни от „Плака”?

Яни посреща Глория за вечеря през 2007
(02/24/11)  Преди десетина години, когато нямаше български партита и концерти, „Плака” беше легендарно мястото, където може да чуеш българска музика, да хапнеш нещо с познат вкус и да танцуваш с приятели.
„Плака” съществува и до днес. Сега е собственост на един български зет – Стелиос, и неговия съдружник.

Но легендата беше създадена от друг – гъркът Яни. След шумен скандал преди години той и целият екип си тръгнаха от таверната и мястото запустя, докато Стелиос не й даде нов живот. Междувременно Яни стана шеф на едно ново заведение - „Веранда”, която се превърна в любимо място за български партита и концерти – ДесиСлава, Мая и Емилия са пели там. Но през последната година-две Яни изчезна от парти сцената в Атланта.

И като всеки в този бизнес, усвоил добре момента на изненадата, Яни се появи отново. И този път с ново заведение. Мястото се казва Prickly Pear и се намира на West Peachtree Str. в мидтаун Атланта.

Интериорът е изискан, но без да е претенциозен или натрупан. Маси и сепарета предлагат удобство за малки и по-големи компании.
Голям бар обединява две зали, над които има и втори етаж. Менюто е разнообразно – пици, приготвяни на пещ, мексикански специалитети и разбира се, балканска храна.

„Това е моето място”, казва Яни и е готов да посреща българските си приятели там. Първата му среща ще е на 12 март, събота, когато там ще пее певицата на 2011 година Галена. „Вече строя сцената, която ще минава от единия до другия край на заведението”, обяснява Яни. А в очите му си личи, че изпитва носталгия по щурите партита до сутринта с много салфетки във въздуха.

 

 

реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news