» Ново
начало » Ново
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Скандален първи брой на BG VOICE
            Вестникът е достъпен и онлайн на www.BG-VOICE.com

(02/16/11) Новият безплатен вестник за българите в Съединените щати BG VOICE се появи на пазара. Дългоочакваното издание стартира със скандален първи брой. Водещата тема е озаглавена "Какво има в архивите на ДС за консула ни в Чикаго и посланика в ООН". На две страници вестникът разказва какво пише в досиетата на Валентин Дончев (консул в Чикаго) и Райко Райчев (посланик в ООН). От темата на броя може да научим, че 37 души напират да са консули във Ветровития град.

BG VOICE изненадва приятно с модерен дизайн и много полезна информация. Експертите на вестника ви показват как да видите безплатно кредитните си точки, съобщават за последните промени в транспортния бизнес, които касаят хилядите българи в този отрасъл.

В едно от най-откровените си интервюто певицата Камелия разказва за любовта на живота си Цветин и казва, че някога може и да живее в САЩ. От първия брой на BG VOICE става ясно, че поп-фолк певицата Галена пристига на американско турне в САЩ.

Със снимки и любопитни подробности, новият вестник разказва за нощния живот на българските общности в Чикаго, Вашингтон, Ню Йорк и Тампа. Изданието показва и двама български модели - "Мистър България" Мартин Мартинов, който сега е барман в Ню Йорк и предизвикателна фото сесия на Ангел Калинов.

Много забавни и полезни четива, особено за жените, може да намерите по страниците на новия седмичник. Голяма кръстословица и много смях също са имат своето място по страниците на BG VOICE.

Издателите на вестника BulMedia Group вече търсят нови сътрудници за екипа си - кореспонденти в Чикаго, Ню Йорк, Вашингтон, Лас Вегас и Флорида. За тези, които се интересуват - newsroom@bg-voice.com. На същия имейл може да пращате новини, интересни истории или сигнали до репортерите и редакторите на вестника.

BG VOICE се разпространява в Чикаго, Атланта, Вашингтон, Ню Йорк, Тампа и Лас Вегас.За всички останали е онлайн версията, която може да бъде видяна на www.BG-VOICE.com.

Коментирай

chak puk skandalen.......

skandalno e oformlenieto - mnogo amatiorsko i "eftino"
( Анонимен @ 2011-02-18 19:54:33 )
хубаво, че е *eФтино*, а не евтино, че тогава можеше да е проблем, неграмотнико такъв!
( Анонимен @ 2011-02-19 03:53:29 )
Ei, gore dvamata, ia se sbiite malko poveche che da stane skandalno ituk!
( Анонимен @ 2011-02-23 23:39:36 )
Eftino e gramaticheski viarno!
( Nina P @ 2011-03-11 23:46:59 )
Eftino - ot gratskoto "ftino"
( Анонимен @ 2011-07-16 07:16:37 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news