» Репортаж
начало » Репортаж
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Фенове на Локо Пл посрещат Емилия в Атланта

(11/30/10) Десетки фенове на Локомотив-Пловдив изненадаха Емилия на концерта й в Атланта. Запалянковците бях облекли специаално с координирани тениски в червено-черната гама на любимия отбор. „Ето я президентшата – страхотна е,” дивяха се те пред русата певица, чийто мъж Коко Динев е собственик на пловдивския отбор. Емилия изпълни всяко музикално желание на феновете.

 ВИЖ Снимки от концерта тук »

Още една изненада имаше за Емилия в Атланта – бивша нейна съученичка сюрпризира звездата. Елена Георгиева и Емилия са учили заедно в Димитровград и се виждат за първи път от много години. Емоционалната среща на двете момичета след толкова години им даде възможност да си спомнят за безгрижното време като тийнейджърки.

Над 3 часа продължи живият концерт на Емилия в Атланта. Певицата изпълни най-големите си хитове, но беше подготвила и богат репертоар за всеки музикален вкус – от китка с хора и македонски песни до сръбски и гръцки парчета и голямата изненада на вечерта – вечният хит I will always love you на живеещата в Атланта Уитни Хюстън.

Купонът в таверна Veranda продължи почти до 5 сутринта когато и последните веселяци напуснаха заведението. Концертът на Емилия официално стартира българските празниците в Атланта, следват още партита и концерти, така че проверявайте редовно www.BG-Atlanta.com.

Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news