» Полезно
начало » Полезно
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Как да се застраховате, ако имате много тикети?

(11/11/10) Ако сте получавали от онези писма с надписа "Important information about your account" на плика, значи знаете какво да очаквате - по-висока цена за застраховката или по-висока лихва по кредита. А може и да е по-зле - от застрохователната компания да ви кажат, че вече не ви искат за клиент заради нарушение или катастрофа.

Ако имате лошо шофьорско досие или лоша кредитна история, големите застрахователи като Allstate GEICO или State Farm вероятно няма да искат сте техни клиенти. А ако ви продадат полица, ще е на много висока цена. В такъв случай е най-добре да потърсите независим застрахователен агент, който работи с много и различни компании, съветва Тео Балев от застрахователна компания "Колониъл". Агенцията с офис в Норкрос, работи с над 30 застрахователя и предлага всякакви полици - за коли, камиони, къща, бизнес и живот. Близо година след като отвори врати, агенцията се превърна в една от най-бързо развиващите се на пазара в Атланта. Там работят трима брокери, които говорят български, английски, руски и литовски език за улеснение на клиентите си.

Вероятността такава компания да намери най-добрата оферта за вас отколкото сами да търсите в интернет, е много по-голяма. Причината - брокерите там познават изискванията на всеки застраховател добре. "Ние знаем дали за дадена компания шофьорското досие е по-важно или кредитната история, дали гледат за глоби и катастрофи 3, 5 или 7 години назад и много други фактори," казна Тео Балев. Младният брокер е от Варна и е завършил престижния Terry College of Business в University of Georgia.

В агенцията имат и специален отдел, който се занимава с бизнес-застраховки - камиони, ресторанти, семейни компании. "Днес имахме клиент, чийто камион беше застрахован при нас и му спестихме близо 2 хиляди долара без да променяме неговото покритие," доволен е Тео.

Денят му започва рано сутринта, а в агенцията не затварят до 9 вечерта, 7 дена в седмицата. Това е и друго предимство хората да предпочитат тях - личният контакт с агента, който познава техния случай най-добре. "Всякакви хора идват при нас - семейства, чиито деца тепърва стават шофьори и търяст най-добрата оферта за лица от 16 до 21 години, защото повечето компании вдигат полиците с до 50%. А ако имате перфектна история като шофьор - определено може да предложим най-добрата цена защото 30 компании ще се борят за вашия бизнес," казва Тео само секунда преди телефонът му да звънне със следващия клиент.

Ако вие имате въпрос за вашата застраховка, ето как да се свържете с Тео Балев:
Colonial Insurance Services
3845 Holcomb Bridge Rd. Suite 450 
Norcross, GA 30092
Телефон: 678-733-3370 (7 дена в седмицата)

  

 

реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news