» Училищен звънец
начало » Училищен звънец
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Започва записването за новата учебна година в Атланта
         Първият учебен ден е на 18 септември, отварят кът за  малчуганите от 2 до 6 години

(09/01/10) Българското училище в Атланта отваря вратите си на 18 септември. Вече започна попълването на класовете, а записването ще се проведе на нарочна родителска среща на 11 септември, събота от 10:30 до 12:30 в сградата на училището. Тогава ще се определи и графикът на занятията за новата учебна година, съобразен с времето и възможностите на родителите да водят децата, съобщи за bg-atlanta.com директорът на училището Силвия Чифудова. Всички ученици ще получат

безплатни учебници

и помагала ,ще имат възможности да участват и в извънкласните форми на обучение по народни танци. Обучението ще се осъществява по адаптирани учебни програми на МОМН, предназначени за българчетата в чужбина. И тази година проектът на училището е сред одобрените по Национална програма "Роден език" и ще получи частична финансова помощ от просветното министерство. Таксата тази година е $60 на месец като при записване се внася депозит за последния месец май от годината. За две и повече деца от семейство цената е с отстъпка. За месец септември таксата е 30$.

От тази година се отваря,специално пригоден

детски кът за деца над 2 години

Малчуганите ще имат възможност да играят със своите връстници и да общуват на български език. За тях са подбрани най-интересните български приказки ,детски песнички и забавни игри. Записването за тази група също започва, а тя ще стартира през октомври.

От училището пожелават прекрасна учебна година, изпълнена с много успехи за децата, които с радост да преживяват и споделят отново заедно.
За повече информация и записване:
тел: (404) 322-5252 Силвия Чифудова
еmail: atlantaschool@abv.bg
website: www.atlantaschool-bg.com
 

Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/21/2017
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2017
Екатерина, Катя
11/25/2017
Стилиян
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
  Форум  
   
реклама
» ПОСЛЕДНИ СНИМКИ » ОЩЕ НОВИНИ
СНИМКИ ОТ ГОЛЕМИЯ BG КОНЦЕРТ НА МАЯ НА 11 ФЕВРУАРИ 2012
реклама
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news